Δευτέρα

Θέατρο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ..

eisodos

tameio panoramikh small

..Ράδιο Σίτυ, συνολικής επιφάνειας500 τ.μ. ,είναι ο πρώτος χώρος που συναντάει ο επισκέπτης και σε αυτόν βρίσκονται τα ταμεία, οι προθάλαμοι με τα Προσεχώς και Τρέχοντα, καθώς και οι 4 είσοδοι-έξοδοι προς τον ισόγειο χώρο του θεάτρου. Εκεί, σε έκταση επιπλέον 500 τ.μ., βρίσκεται το μπαρ-φουαγιέ, οι σκάλες που οδηγούν στους επόμενους 2 ορόφους, οι κεντρικές είσοδοι προς την πλατεία Α’ και μια από τις 4 εξόδους κινδύνου

Η σκηνή του Ράδιο Σίτυ..

σκηνη θεατρου ραδιο σιτυ - θεατρική σκηνή radio city theater


είναι η μεγαλύτερη θεατρική σκηνή της Βορείου Ελλάδος, όπου πάνω σε αυτήν έχουν ερμηνεύσει οι μεγαλύτεροι Έλληνες ηθοποιοί από το 1969 εώς σήμερα. Μεωφέλιμα τα 182 m² του συνολικού της όγκου και ύψος 9 m, δικαίως θεωρείται η πρώτη επιλογή για τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές! Διαθέτει 2 ξεχωριστές άμμεσες προσβάσεις από τα καμαρίνια πίσω της, 1 πρόσβαση από τον χώρο των τεχνικών και των μηχανημάτων,καθώς και 2 σκάλες από μπροστά και πλάγια για άνοδο/κάθοδο στην πλατεία Α. Πίσω και εκατέρωθεν της σκηνής, βρίσκονται οι λοιπές έξοδοι κινδύνου, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας μαζί τα υπόλοιπα συστήματα.
Αυτό όμως που την κάνει μοναδική, είναι οι γωνίες θέασης προς αυτήν και η αναλλοίωτη μετάδοση του ήχου της στον χώρο του θεάτρου. Χτισμένο αμφιθεατρικά και κεκλιμένα (όπως τα αρχάια Ελληνικά θέατρα), το Ράδιο Σίτυ προσφέρει ανεμπόδιστη θέα από όλες τις θέσεις του. Επιπλέον, όντας κατασκευασμένο μεπροεντάσεις εσωτερικά, εξαλείφει τις οριζόντιες ταλαντώσεις των δονήσεων κρατόντας έτσι τον ήχο συμπαγή και καθαρό παντού. Έχει φιλοξενήσει επί σειρά ετών το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, συνέδρια και εκδηλώσεις κάθε είδους, συναυλίες επιφανών ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, παρουσιάσεις βιβλίων,όπερες καθώς και έναν μεγάλο αριθμό από μουσικοθεατρικές παραγωγές που απαιτούν μεγάλους χώρους, εντός και εκτός σκηνής.
sxedio radio city thessaloniki interior θεατρική σκηνή και εσωτερικό

Τα καθίσματα..e3wst

ka8ism


με χωρητικότητα 1100+ θέσεων μοιρασμένα σε 3 αμφιθεατρικούς κλιματιζόμενους ορόφους (Πλατεία Α, Πλατεία Β και Θεωρεία-Εξωστης), στο θέατρο ράδιο Σίτυ επικρατεί επί σειρά ετών μια μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε sold – out τόσο για το κοινό, όσο και για τους ερμηνευτές επί σκηνής που λαμβάνουν άμμεσα την αγάπη και ικανοποίηση των θεατών.

pshlabplat

kamarin

Tα καμαρίνια του Ράδιο Σίτυ

..μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών(70+ άτομα), προσφέροντάς τους κάθε άνεση,
σωστό φωτισμό και εξτρα παροχές. Πάντα περιποιημένα και καθαρά, βρίσκονται τοποθετημένα πίσω και δίπλα από την σκηνή,
ωστέ να επιτρέπεται η άμμεση πρόσβαση στο πάλκο από διαφορετικές εισόδους.
Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα εισόδου από τις κεντρικές θύρες των πλατειών, μέσω πλαινών διαδρόμων,
προσφέροντας έτσι θεαματικές εισόδους και happenings πίσω από την πλάτη των ανυποψίαστων θεατών.

φωτισμός θεάτρου ραδιο σιτυ στη θεσσαλονικη Mόνιμος φωτισμός θεάτρου:

Στο Ράδιο Σίτυ, βρίσκονται διαρκώς εγκατεστημένα τα παρακάτω φώτα:
 • 12- Profile Spot 600W 50°
 • 4- PC 1000W
 • 4- PAR 1000W
 • 2- PC 2000W

Συνολο: 22 Φ.Σ. με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον 20 φωτιστικών σημείων,video projector
και παροχή έμπειρου φωτιστή (κατόπιν συμφωνίας ή αναγκαιότητος).heiio2Μόνιμος ήχος θεάτρου


 • 4 Ηχεία δορυφόροι rx ev 212 750w
 • 2 Ηχεία sub rx ev 215 1000w
 • 2 Ηχεία Monitor
 • 2 controllller DBX
 • Set ενισχυτές για το σύστημα
 • Mικρόφωνα
 • Μixer κονσόλα 24 channel με dimmer(Παρέχεται επιπλέον εξοπλισμός και ηχολήπτης για παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις κατόπιν συνενόησης).

Θέατρο Ράδιο Σίτυ - Θεσσαλονίκη 
Παρασκευοπούλου 9
Τηλέφωνο: 2310 819-153