Τετάρτη

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ANGEL SPA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Angel Spa

To Angel Spa ή Angel Hair & Body Spa είναι ένα κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 και από τότε με υπεύθυνα και σταθερά βήματα έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού λόγω των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ομορφιάς που προσφέρει, οι οποίες συνδυάζονται με πολύ οικονομικές τιμές και μεράκι,αγάπη για το αντικείμενο και ζεστασιά!

 Οι υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε στο Angel Spa καλύπτουν όλη την γκάμα των υπηρεσιών ομορφιάς και αισθητικής από υπηρεσίες κομμωτηρίου για κούρεμα και περιποίηση νυχιών μέχρι αποτρίχωση με laser,αδυνάτισμα,λιποαναρρόφηση,προσφορές μασάζ,cavitation,περιποίηση προσώπου,αντιγήρανση και πολλά ακόμη..Στο Angel Spa θα βρεις τον προσωπικό σου σύμμαχο ομορφιάς αλλά και έναν υποστηρικτή σε μεγαλύτερους στόχους που μπορεί να έχεις βάλεις όπως π.χ. να χάσεις κιλά!

 Όπως κάθε σύγχρονο Ινστιτούτο αισθητικής απευθύνεται και στο αντρικό κοινό.Χαρακτηριστικά εκτός των άλλων μπορείτε να βρείτε το πιο φθηνό αντρικό και παιδικό κούρεμα στη Θεσσαλονίκη μόλις με 8€  για 2 κουρέματα,δηλαδή 4€ το άτομο!

 Επειδή όλα πρέπει να γίνονται επαγγελματικά και πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια και μετά η ομορφιά,το Angel Spa τηρεί αυστηρά του κανόνες υγιεινής υπό την επίβλεψη της ιδιοκτήτριας κας Ευαγγελίας Παυλίδου,πτυχιούχου αισθητικής!

Τέλος το ινστιτούτο τρέχει και διάφορες προσφορές μέσω ίντερνετ τις οποίες έχουμε συγκεντρώσει και σας τις παρουσιάζουμε όλες εδώ προσφορές Angel Spa στη Θεσσαλονίκη